Tip en ven Tip en ven Udskriftsvenlig Udskriftsvenlig Sidetræ Sidetræ

Indhold Du er her: Forside > Links Nyheder

Links

Liturgisk kalender
Her findes dagens læsninger, liturgiske farve og andre nyttige informationer om dagene i kirkeåret

vatican.va
Et lille glimt ind i Pavens liv. Læs en prædiken, se en video eller fordyb dig i bøn og de beskeder Paven har til hele verden. Sproget er spansk, engelsk, polsk, tysk m.m. men desværre er der ingen tekster på dansk.

Bispedømmets hjemmeside
Se Biskoppens kalender, gå på opdagelse i det katolske minileksikon og orienter dig i det katolske Danmark.

DUK
Danmarks Unge Katolikkers egen hjemmeside.

Den Franciskanske Sekularorden
Gå på opdagelse i hvad det vil sige at være medlem af Den Franciskanske Sekurarorden. I Aalborgs menighed er Den Franciskanske Sekularorden repræsenteret med flere medlemmer. Kontakt medlem Eva Kristensen for yderligere info.

Kirkeskat
Bidrag til de udgifter som Bispedømmet har i Danmark. Læs evt. mere om hvad dit bidrag går til i menupunktet 'kirkeskat'. Tilmeld dig her eller tal med p. Jude Kulas.

Missio
Vi alle bliver inspirerede af det glædelige budskab, og Missio arbejder netop for at udbrede det glædelige budskab til alle og enhver. Organisationen er repræsenteret i 125 lande.

Caritas
Den katolske Kirkes hjælpeorganisation, som redder liv i hele verden. Læs mere om deres arbejde eller giv et bidrag.

Katpod.dk
Pave Johannes Paul sagde: 'Vær ikke bange for nye teknologier' og således blev det muligt at lytte med, når Erling Tiedemann kærligt formidler Evangeliets udbredelse gennem dine højttalere. Det sker i form af debat, filmanmeldelser og samtaler.   

Katolsk orientering
Katolikkernes avis i Danmark med mange spændende artikler og mulighed for debat. Læs internet-udgaven her eller tilmeld dig, så du får avisen i din postkasse.

Vores sponsorer

Hjemmesiden for Den katolske Kirke i Nordjylland har følgende sponsorer:

LABTECHDATA
Aalborg
Køb din nye bærbare PC, et moderne TV, nyt blæk til printeren, en Hello Kitty mus, et kabel, flotte headsets til din mobil eller noget helt andet. Der er ingen grund til at vente længere - alle dine indkøb er kun et klik væk.
 

Ønsker du også, for et lille beløb om måneden, at blive sponsor af hjemmesiden kontakt da venligst Line Nielsen

 

---
Senest opdateret den 25/09-2015 12:46


Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier '/' in /var/www/katolsk-nord.dk/public_html/admin/class/com_class.inc.php on line 10

Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Unknown modifier '/' in /var/www/katolsk-nord.dk/public_html/admin/class/com_class.inc.php on line 10